Hoe

Hoe2019-09-03T13:21:21+01:00

Hoe verloopt heel concreet je coaching met mij ?

Eerst en vooral gaat het hier altijd om een PERSOONLIJK CONTACT tussen jou en mij. Of is het eerder tussen “jullie” en mij, want ik werk inderdaad evenzeer met individuen als met paren, trio’s, groepen, families, bedrijven. Daarom schrijf ik ook “jullie”, in het meervoud.

Francois De Kock

François De Kock.

Dit persoonlijke contact kan op verschillende manieren plaatsvinden : “live” ter plaatse, door een scherm, soms per e-mail. Behalve uitzondering als een channeling bvb., volstaat het om onze agenda’s te vergelijken en een afspraak te maken.

Toen ik deze pagina ging schrijven, trok ik een kleurenkaart : spiritueel zilver. Deze spreekt van verbondenheid met zijn heilige bron, van een spiegel waartegenover de anderen een innerlijke vrede vinden, van magnetisme dat naar zich aantrekt. Ik besteed veel aandacht aan DE KWALITEIT VAN ONZE RELATIE, en verwacht hetzelfde van jou. Dit is een sleutel tot het succes van je werk met mij : de kwaliteit van onze relatie.

Maar waar het begint is bij JE EIGEN VRAAG, je redenen om mijn begeleiding aan te vragen. Dit is het enige echte startpunt van onze samenwerking. Je vraagstelling krijgt mijn grootste aandacht.

De keuze van de gebruikte technieken en benaderingen volgt pas daarna. Ik heb duizend pijlen aan mijn boog, van sjamanisme tot astrologie via psychologie en directe spiritualiteit, en ik stel elke keer – met je toestemming – een WERKWIJZE voor me die het meest geschikt lijkt.

Je kiest zelf het tarief dat overeenkomt met JE BETROKKENHEID. Reden waarom ik verschillende pakketten in mijn tarieven voorstel. Hoe groter je engagement, hoe minder je betaalt.

Het begint dus met EEN ONTMOETING, een ontmoeting die het vervolg bepaalt. Is het niet simpel ? Ik werk graag aan geweldige resultaten op de meest eenvoudige manier.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting…

François.