Getuigenissen

Getuigenissen2019-03-22T11:36:09+01:00

Ik bevestig : JOUW TOT OP HET BOT GEDREVEN BEWUSTZIJN, dat scant in minder tijd dan nodig is om te zeggen Je bent een gewetensmonument ! Je bent buitengewoon, François, ook door je talenten, je vaardigheden en ik voeg eraan toe, je grote menselijkheid… Ik heb altijd het hart gehad om voor dit mooie pad te werken… jaren aan een stuk… en opnieuw nu.

Voor alles wat ik heb ontvangen, wat ik kan bereiken en alles wat je hebt geïnvesteerd om mij mijn ogen te openen, en … en … en : BEDANKT DANK U DANK U.

En het is met genoegen, François. Als je wist hoe blij ik was om deze paar woorden van dankbaarheid te schrijven.

Yvette Desanfant

François, die maakt me bang. Zijn vastberadenheid en gebrek aan compromis, zijn onontkoombare doorbraken en plotselinge omkeringen hebben me zo vaak zorgen gebaard. Zijn vermogen om conflicten te vermijden, evenzeer als ze te confronteren, vind ik indrukwekkend. Wat me altijd heeft geschokt, en vandaag nog, is de manier waarop hij de aanvallen incasseert van dezen die hem anders willen dan wat hij in wezen is. Ik weet niet waar hij die kalmte in de storm vandaan haalt. Alleszins niet van mij.

Hij stelde me altijd gerust, zelfs in de moeilijkste momenten en in de gevaarlijkste overgangen. Hij heeft me nooit verwaarloosd, genegeerd of in de steek gelaten. Ik geloof echt dat daar zijn krachtplek ligt. Het voelt zo goed aan om hem als vader te hebben, hier vanbinnen.

Zijn innerlijk kind.

Werken met François is : een nieuw universum betreden. Een heel universum met een zeer brede reflectie dat ernaar streeft verder te gaan. François is een persoon die weet wat hij wil, maar die deze intelligentie heeft om de nodige speelruimte te laten aan zijn medewerkers om tot een resultaat te komen..

Als videograaf maakte ik verschillende videoclips voor François, en dit in een luisterproces. Het is de uitwisseling van ideeën die het mogelijk maakt om verder te gaan en tot definitieve resultaten te komen.

Renaud Delmotte, DELplay Audiovisuele realisatie

Werken met François is om zich zonder vangnet te lanceren in een avontuur diep in jezelf. François biedt een kader aan waarin onze hersenen zich kunnen gaan voeden, en bovenal geeft het beste van zichzelf, is aanpasbaar aan mijn behoeften, zodat het werk zover kan gaan als ik mezelf toesta. Want ja, als François zoveel geeft, is het nodig dat ik zelf ook het maximum geef, dat ik me laat verrassen door de delen van mezelf die ik niet ken. De enige limieten zijn deze die ik mezelf heb opgelegd, zeker door mijn angsten en mijn blokkades. Als ik alles geef, versterkt François het geheel : hij is compromisloos, veeleisend, attent, en wil het beste voor me k voel dat wat François deelt, hij dit ook voor zichzelf in praktijk brengt. Wat is er beter dan dingen delen die we zelf kennen ? François geeft geen lessen, hij begeleidt mij, zodat ik mezelf kan openbaren, als ik het wil.

Vincent Villers, 45, vader van 3 kinderen

Hoe het is om met François samen te werken :!
Eerst en vooral, respect voor wie ik ben, mijn tempo, zou ik zeggen, mijn ademhaling in het leven. Zijn vermogen om aanwezig te zijn terwijl hij mij mijn ruimte geeft. Ruimte die ik vrij kan innemen of niet, zonder enig oordeel.
Mijn werk met hem, of het nu tijdens workshops was, meer “logistieke” samenwerkingsverbanden, of momenten gedeeld met familie, leidde tot een reflectie op de verschillende delen van mijn leven, en vroeg mij veel eerlijkheid tegenover mezelf te ontwikkelen.
Herkennen en verwelkomen van wie ik ben vergt elke dag nog dat ik er een speciaal moment van aandacht aan wijd. Het is dit bewustzijn, dat François mij heeft geholpen ​​aan het licht te brengen, wat mij dagelijks helpt om mijn gedachten, keuzes en acties diep in vraag te stellen.
Een fundamenteel werk dat eerlijkheid, moed en betrokkenheid vereist… naar jezelf toe!
Ik denk dat dit citaat hem op het lijf geschreven is : “De beste leraar is degene die je laat zien waar je moet kijken, zonder te zeggen wat je moet zien.”

Sophie

Werken met François? Yes ! Maar hier geen sprake van “persoonlijke ontwikkeling”, maar van een investering met lichaam, geest en ziel om verandering te aanvaarden
Op een ochtend stond ik op en wist dat ik contact moest opnemen met François De Kock, wiens naam ik regelmatig zag verschijnen. Het leven is goed wanneer je zelf goed zit : de telefoon pakt direct op. Ik vind het leuk om te voelen dat ik de baan al goed heb voorbereid. Deze naam was al geruime tijd aan het rijpen in mij. Ik wist intuïtief dat hij krachtig en effectief zou zijn, maar wat verder ? Groot mysterie.
Tijdens een eerste vergadering kon ik vaststellen waar het werk het meest effectief zou zijn tussen ons. Als onze terrein goed uitgegraven is, gevoed en al grotendeels gewied, lijkt het werk helemaal vanzelf te verlopen. Maar het is als een moestuin, het groeit omdat we er veel dingen in stoppen : tijd, energie, liefde, aandacht, waakzaamheid (en ja, het is allemaal niet helemaal hetzelfde), en nog andere ingrediënten. Ons werk “op het Zelf” en de kwaliteit ervan zullen ook afhangen van wat er wordt gegoten.
Wanneer François’ oproep tot mijn ziel doordrong, beantwoordde ik die. En elke keer waren de resultaten adembenemend. Zeker, soms is ons wezen een beetje terughoudend om te accepteren wat er naar de oppervlakte komt, wat nodig is voor het smelten van ons innerlijk ijs, om te integreren, om te transformeren. Maar wat een sprong kunnen we dan maken !
Mijn reis met François begon een paar jaar geleden en ik waardeerde en gebruikte zijn gevarieerde vaardigheden, maar toch allemaal gefocust op een gemeenschappelijk punt, een buitengewone verankering in zijn sjamanistische capaciteit die zowel transformatie als begrip brengt. . En soms zelfs komt de transformatie nog voor we iets begrepen hebben, omdat het soms de innerlijke transformatie is die daarna dit grote begrip van onze geest mogelijk maakt.
Ik herinner me vooral een ontmoeting rond een droom die me uitdaagde. Ik doe zelf aan analyse van dromen en heb een lange ervaring op dat vlak, maar daar voelde ik dat ik een andere invalshoek nodig had. Ik moet bekennen dat François me ineen deed krimpen, tot ik tijdens het gesprek kon begrijpen en integreren dat het precies een deel van mezelf was dat ik verstikte en dat ik mijn eigen vleugels constant kortwiekte ! Wow
Nog een belangrijke herinnering aan mijn werk met François, de kwaliteit van zijn sjamanistische reizen.
De correctheid van de ontmoetingen met de groepen maakt dat de andere deelnemers door eigen hun “reis” ook een licht op ons eigen leven wierpen. Een reis als een voorbeeld genomen, omdat ze allemaal krachtig waren, stelde me in staat om me van vele schema’s te “bevrijden” die me blokkeerden, omdat ik toen nog in mijn omgeving mensen accepteerde die mij achteruit trokken. Geen oordeel over de persoon per se, alleen dat deze mensen niet bij me pasten. Sommige aanwezigen herinneren zich nog steeds de kreet die uit mijn wezen voortkwam ! Een openbaring voor mij die niet van schreeuwen hield…
Ik heb persoonlijk een paar groepen naar het huis van François gebracht, om een ​​dag werk in mijn vakgebied af te ronden met sjamanistische reizen. Wat een wonder hoe alles zo verweven tussen ons is !
Ten slotte, sinds de laatste twee jaar, sinds mijn ontmoeting met Serge, kreeg ik een begeleiding over onze geboortekaarten die ons nu in staat stelt om onze dynamiek beter te begrijpen. Wanneer het Universum beslist om ons de laatste schansen te laten bewerken, staat er niets boven het leven van een koppel ! En wanneer het Universum – erg speels als het is – de absolute tegenstellingen ontmoet (iets dat zich in alle energiebenaderingen manifesteert), is het tijd om in de volledige eenwording van zijn wezen te gaan op alle niveaus, op alle niveaus ! Maar een kleine handleiding was niet nutteloos en we keren regelmatig terug. Tijdens deze ontmoeting heb ik ook de Atlantische Oceaan overgestoken om mij in Canada te vestigen, vanwaar andere reinigingen moesten worden gedaan – wat niet zou hebben plaatsgevonden indien ik op het Europese continent was gebleven… altijd de magie van het universum, is het niet. En dankzij het talent van François voor de channeling, kon ik ongelooflijke etappes doorkruisen.
Hoe meer je jezelf injecteert in het werk met François, hoe meer je terugkrijgt, en dit op een vrij lichte manier. tel je niet voor dat een wonder gebeurt zonder dat iemand iets doet, het gebeurt omdat je de deur wijd open liet, door je innerlijke voorbereiding. Met François, in het lachen en zijn uitspattingen, wacht het licht altijd achter de deur !

Joallyn Dawirs

“Ken jezelf” is vandaag nog steeds de basis voor mij… Ik geef toe dat ik erg van streek ben omdat ik François De Kock niet eerder heb ontmoet.

Isabelle de Broux, Instant Zen

Met François werken betekent : jezelf in het licht bekijken, jezelf toestaan om jezelf te openbaren…

De ontmoeting met Francis veroorzaakt deze vonk. Zijn onvoorwaardelijke liefde voor begeleiding, zijn inzicht en zijn manier om uit zijn interventies te laten komen wat er moet komen, is gewoon ongelooflijk. Hij is een ervaren goochelaar die al zijn kunstjes ook in zijn eigen dagelijkse leven toegepast heeft. Hij is tegelijk extreem verbonden, én in de realiteit geworteld.

Om magie te laten werken, heeft hij je volledige medewerking nodig. Hij werkt met jou, niet voor jou.

Helina Egleme

In de eerste plaats voor mijn eigen coaching, waardeerde ik zijn geduld voor alles, en zijn uitleg “to the point”. Ik was in staat om al mijn innerlijke verborgen (of niet) plaatsen te bezoeken. Natuurlijk moest ik zelf wat werk verrichten… hij nodigde me uit om te gaan zien in mezelf, geleid en begeleid 😊; dit om te zeggen dat als je niet wilt zien, als je niet wilt horen, dan is dat jouw keuze, en dat wordt dan ook als dusdanig geaccepteerd.

Daarna had ik het genoegen om met François samen te werken aan verschillende projecten. Daar leerde ik te werken met mijn eigen capaciteiten, zonder iemand anders te hoeven zijn, zonder zich schuldig te voelen om niet alles aan te kunnen, en met de ruimte van expressie die nodig is voor mij. Kortom, hij paste zich aan mij aan, aan mijn behoeften.

Tot slot, wat mij fascineert over François is zijn vermogen om over zichzelf te spreken, om zich voortdurend in vraag te stellen bij de gebeurtenissen in zijn leven, zijn inzichten, zijn evolutie en zijn vastberadenheid “tegen de wind in”.

Facebook page : Manifestes de la Sourcière (@amourdelasorciere)

Geneviève