À la carte

À la carte2019-04-11T14:32:39+01:00

« Vraag, en je zal krijgen. »

Misschien wil je niet direct een uitvoerig werk opstarten ? Misschien is je behoefte kortstondig ? Geen probleem. Kies voor à-la-carte werk. Mijn sterke punten: vertrouwen, respect, acceptatie, onderscheidingsvermogen, efficiëntie. Mijn verzoek: openheid en actieve samenwerking in je eigen werk.

Francois De Kock

François De Kock.

Ziehier drie opties om je voet alvast in de stijgbeugel te krijgen :

Een astrologische studie

Je kunt ervoor kiezen om een leven te leiden dat overeenkomt met je zielsaspiraties, maar je kan ook je authenticiteit verwerpen en constant ongelukkig zijn. Je vrije wil geeft je die keuze.

Je potentieel voor vervulling, je innerlijke remmen, je missie, de leerschool van je ziel in deze incarnatie : dit staat allemaal in je geboortekaart geschreven. Je geboortehoroscoop vertegenwoordigt eigenlijk de GPS van je ziel, op alle vlakken van je leven.

Om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van je levensprioriteiten en antwoorden op je existentiële vragen van het moment te krijgen, leert je astrologische bestudering te spelen met de kaarten die je bij je geboorte meekreeg. Eén enkel consult kan je tijdens de rest van je leven inspireren.

Ik vertrouw op de tropische astrologie, de meest klassieke in onze regio’s, maar ik ben het meest voorstander van de karmische elementen van je sterrenkaart. Wat belangrijk is, is de realisatie van je potentieel en de middelen om dit te bereiken. Mijn benadering is bewust en diepgaand, maar ook pragmatisch. Je zult hier geen dogma’s vinden, noch onnodige blabla, alleen toepasselijke hints.

De studie van je sterrenkaart vindt altijd plaats onder de vorm van een gesprek. We vergelijken je ervaring, je vragen en je bewustzijn van het moment met het potentieel dat ik in je kaart lees. Vaak is een astrologisch consult puur informatief, omdat je informatie ontdekt waarvan je nog niet bewust was, maar vaak is het een aanmoediging om in praktijk te brengen wat je al wist zonder het te durven geloven.

Om je consult op voorhand voor te bereiden, heb ik je volledige geboortedetails nodig (datum, plaats, uur en precieze minuten) bij het maken van onze afspraak.

Dit consult kan in mijn Gents kantoor doorgaan, of op afstand via Skype of FaceTime. De duur van ons gesprek hangt af van je behoeften en van de vooruitgang tijdens onze afspraak. Het is echter ook mogelijk om van tevoren een specifieke duur te bepalen. Het is altijd nuttig om ons gesprek op te nemen.

Een channeling-activering

Een “channeling-activering” is een dienst van mijn uitvinding. Het werd ontworpen om dezelfde effecten op afstand te hebben als een sjamanistische reis. Het is een combinatie van drie tools : channeling, sjamanisme en kleuren.

Als medium kan ik de nodige informatie channelen om de wortels van je zoektocht en/of je probleem te begrijpen, evenals de middelen om verder te gaan. Als kleurlezer (geïnspireerd door de benadering van William Berton) trek ik “toevallig” een kleur uit een specifiek kaartspel. Net als een sjamaan, werk ik rechtstreeks in je energieën en activeer ik de nodige energie die nodig is om je ziel tot bloei te laten komen, in functie van de gekanaliseerde informatie.

Hoe werkt dit ? Je stuurt mij een verzoek per e-mail of via het onderstaande bericht, met vermelding van je echte naam (geen pseudoniem) en in een paar regels (geen behoefte aan een lange presentatie) beschrijf je je huidige situatie en/of je veronderstelde noden. Je schrijft je betaling over op het moment van je aanvraag. Het werk begint bij de ontvangst ervan. Mijn reactietijd is vooraf niet gedefinieerd. Een channeling kan in een paar minuten afgewerkt worden, mar kan ook een paar dagen duren. Het is mogelijk, maar niet zeker, dat je er reeds effecten van voelt terwijl dit werk nog gaande is. De channeling is afgesloten wanneer ik je de inhoud ervan per e-mail toestuur.

Dit is echt een concrete activering, op afstand, van energie. Door dit werk aan te vragen, gaat je hiermee akkoord. Er is geen weg terug eens je aanvraag verzonden werd, en je betaling uitgevoerd.

Nadat je de tekst van je channeling hebt ontvangen, stuur je me je reactie en/of vragen op. Je reactie is essentieel en vormt een integraal onderdeel van de taak. Hiermee kan ik mogelijk een of ander element specificeren dat je nog niet had begrepen. We werken hier namelijk met een energetisch of trillingsniveau die dieper of subtieler is dan onze gewone gedachten, en je geest kan mogelijk wat verstoord zijn door de waarheden die op deze manier te voorschijn komen – tenzij natuurlijk je met dit soort werk vertrouwd bent.

Korte coaching

We kunnen elkaar ook gewoon ontmoeten om je situatie te bespreken. Wat je vraag ook is, wat je zoektocht ook is, mijn specialiteit is om je situatie in een oogwenk te doorgronden en je te adviseren bij de ontwikkeling van je mooiste potentieel. De oplossingen spruiten voort uit ons gesprek.

Dit consult kan in mijn Gents kantoor doorgaan, of op afstand via Skype of FaceTime. De duur van ons gesprek hangt af van je behoeften en van de vooruitgang tijdens onze afspraak. Het is echter ook mogelijk om van tevoren een specifieke duur te bepalen.