Home2020-11-24T10:43:08+02:00

François De Kock.

Inleiding

Na enkele decennia coaching in persoonlijke ontwikkeling, koos ik ervoor om mij te specialiseren in je switch naar een nieuw leven. Voordat de rups zijn vlindervleugels uitspreidt, ondergaat hij een grondige verandering in zijn cocon.

De mens heeft een ongelooflijke weerstand tegen dit transformatieproces. Hij is een rups, hij denkt dat hij een rups is, hij herkent zichzelf als een rups, hij biedt een enorme weerstand tegen de vlinder in hem, en uiteindelijk sterft hij als een rups. Zijn ziel wordt slechts bevrijd bij het overlijden van zijn lichaam. Dan pas vliegt ie vrolijk weg, net als de vlinder het doet.

Maar dezelfde mens heeft ook een fantastisch vermogen om zichzelf te vernieuwen. Om één te worden met het doel van zijn incarnatie. Om zijn leven in overeenstemming te brengen met de zoektocht, met het leerproces, met de missie van zijn ziel. Om terug te keren naar “wat is”. Die persoon kan – nog in dit leven – de vlinder bevrijden die in het diepste van hemzelf nest.

Wat is je lot ? De roep van je ziel, van je hart, is in jou geschreven sinds je geboorte, zelfs vóór uw geboorte Dat staat vast. Het is het lot. Eigenlijk heb je de keuze om deze innerlijke roeping te eren of te verachten. Het is jouw vrije wil

Aan jou die ervoor kiest om deze oproep te volgen ente incarneren, zelfs in aspecten die je ego of je persoonlijkheid afwijzen, laat ik je weten dat het mijn missie is om je te vergezellen. Indien een innerlijke stem je fluistert dat “die gast, die zal me helpen om van paradigma te veranderen, die me met heel zijn hart en met al zijn vaardigheden ondersteunen”, luister aandacht. Ik steek je mijn hand uit vanuit de andere kant van de spiegel, vanuit de andere kant van je voorbijgestreefde overtuigingen.

Maar indien je kiest om die innerlijke vlinder te negeren, indien je zonodig je eigen authenticiteit moet verbergen, indien het belangrijker is om aan de verwachtingen van anderen te voldoen en alles te doen “omdat het moet”, stop niet in mijn buurt. Je zou me ​​uiteindelijk net zo haten als je jezelf haat. Verspil onze tijd maar niet. Verspil onze tijd niet.

Als ik herlees wat ik net schreef, lijkt me dat vrij krachtig. Wel… het is. Mijn manier om je eigen kracht te eren, dat prachtig wezen in jou dat we samen zullen onthullen.

Ik verwelkom je met open armen, vol respect en welwillendheid (dat is wat men van mij zegt…). De verdere inhoud van mijn site legt het u allemaal uit.

Tot snel, als het jou past,

François De Kock.

Getuigenissen

Werken met François is : een nieuw universum betreden. Een heel universum met een zeer brede reflectie dat ernaar streeft
verder te gaan. François is een persoon die weet wat hij wil, maar die
deze intelligentie heeft om de nodige speelruimte te laten aan zijn medewerkers om tot een resultaat te komen.

Als videograaf maakte ik verschillende videoclips voor François, en dit in
een luisterproces. Het is de uitwisseling van ideeën die het mogelijk maakt om verder te gaan en tot definitieve resultaten te komen.

Renaud Delmotte, DELplay Audiovisuele realisatie

“Ken jezelf” is vandaag nog steeds de basis voor mij… Ik geef toe
dat ik erg van streek ben omdat ik François De Kock niet eerder heb ontmoet.

Isabelle de Broux, Instant Zen

Ik bevestig : JOUW TOT OP HET BOT GEDREVEN BEWUSTZIJN, dat scant in minder tijd dan nodig is om te zeggen. Je bent een gewetensmonument ! Je bent buitengewoon, François, ook door je talenten, je vaardigheden en ik voeg eraan toe, je grote menselijkheid… Ik heb altijd het hart gehad om voor dit mooie pad te werken… jaren aan een stuk… en opnieuw nu.

Voor alles wat ik heb ontvangen, wat ik kan bereiken en alles wat je hebt geïnvesteerd om mij mijn ogen te openen, en … en … en : BEDANKT DANK U DANK U.

En het is met genoegen, François. Als je wist hoe blij ik was om deze paar woorden van dankbaarheid te schrijven.

Yvette Desanfant
Zie meer getuigenissen

Diensten tot uw beschikking

De 12 stadia van verandering

Alle kracht en originaliteit van mijn benadering tot uw dienst.
In overeenstemming met je stadium van evolutie van het moment.

Ik wil meer weten!

À la carte

Mijn punctuele werkopties in astrologie, channeling of consultatie.
Eén of twee uur met maximale efficiëntie.

Ik wil meer weten!
PRIJZEN